torsdag 15 december 2011

Fotbollsspelare kontra hockeyspelare

Carlos Tevez?

Den killen måste ju vara mer än tillåtet korkad!

Han grinade och muppade sig ifrån Man Utd till Man City och nu kör han samma race igen. Antar det är mer betalt han är ute efter. Hur mycket pengar kan en människa behöva?

Vad är det fotbollsspelare har så svårt att greppa kring kontrakt? Du skriver på ett kontrakt, frivilligt. I det står det vilken lön du ska ha och hur länge du ska spela för klubben. Hur kan man som Tevez, C Ronaldo mfl efter ett eller två år tycka det är så fel och dåligt att man genom att tjura, grina, klaga och vägra spela tvingar laget att sälja en?

Varför är det så mycket vanligare med dessa saker i fotboll än hockey? Varför är fotbollsspelare så mycket divigare än hockeyspelare? Vi kikar på det sveriges bästa i fotboll, Zlatan. Divig? Hyfsat va? Sveriges bästa i hockey, Lidström. Divig? Inte alls va?

Vi kikar lite på dom "stjärnor" som Sverige har/haft i fotboll. Zlatan, Ljungberg. Griniga i media, skrivs något negativt så bojkottar man. Utstrålningen på plan? Gnäller om en pass går fel, skäller på medspelare...

Kika på Sundin, Forsberg och Lidström. Inte så divigt där va? Hörde Claes Åkesson berätta en story om Sundin. När han satt i VM studion och på vinst och förlust sa att Sundin ska komma till studion. Inget var inbokat med Sundin såg det på tv:n i omklädningsrummet. Snörde av sig skridskorna och kilade upp till studion. Kan ni se Zlatan göra det?

Varför är då fotbollsspelare så mycket mer bortskämda? Diviga? Dryga? Bortskämda?

Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar