lördag 3 november 2012

Nya NHL produkter hos Supportersplace

Jag hade ju en mycket uppskattad tävling ihop med Supportersplace där ni kunde vinna en keps. Nu kan jag meddela att Supportersplace fyllt på sitt lager med NHL souvernirer. Lagom inför jul!!

Så in med er och kika igenom deras NHL produkter och se om det finns några bra saker att önska sig eller köpa till julklapp!'

https://www.supportersplace.com/se/
Kanske en riktigt schysst Henke tröja kan vara något?

https://www.supportersplace.com/se/
 Eller kanske en cool Pittsburgh kepa?


https://www.supportersplace.com/se/


Jag ska in och kika om jag hittar några schyssta julklappar till ungarna i alla fall!

Vi hörs!

onsdag 31 oktober 2012

Rolig och inspirerande camp!

Måndag och tisdag denna vecka jobbade jag på en av SHI:s målvaktscamper i Tumbas Ishus. Hade två riktigt roliga dagar med en riktigt rolig grupp med tio hungriga målvakter som kämpade på grymt bra och var lyhörda och sugna på att utveckla sitt spel.

På den här campen hade vi två riktigt bra isinstruktörer. Utan att skryta, eller kanske just för att skryta så tror jag det är sällan så mycket kunskap och rutin står på samma is. Denna camp var det Stefan Ladhe och Thomas Magnusson som stod på isen samtliga tolv ispass.

Det är alltid riktigt roligt jobba på camperna. Då det alltid ärkunniga och sköna ledare och instruktörer både på målvaktssidan och utespelarsidan. Men denna camp var det ju extra roligt. När man jobbar två dagar med Stefan och Thomas förvanldas jag snabbt till en tvättsvamp som bara suger åt mig.

Jag lär mig så galet mycket och det är otroligt roligt! Dom har ju varit med ett tag, utan att avslöja alltför mycket så har jag haft både som målvaktstränare då jag spelade. Vilket var några veckor sedan.

Det finns en hel del kunskap, en hel del rutin massor med roliga och sköna storys. Det roliga är också att se hur lika dom ofta tänker. Båda är också väldigt bra på att förmedla och lära ut sina kunskaper! Och som sagt kunskaper finns det massor av!

Så jag hade en extra rolig camp! Jag önskar man kunde jobba med dessa två herrar varje dag! Eller bara vara med och lyssna och lära!


Stefan är ju i stort sett alltid med på våra camper, men att ha förmånen få jobba med dom båda var rätt länge sedan då Thomas har en del att göra på förbundet.

Dock är det alltid roligt jobba på våra camper just för att det finns så mycket kunskap att ta del av. Det är ett riktigt skönt och kunnigt gäng instruktörer vi förfogar över!

Tackar "gubbarna" :) för en rolig camp!!

Vi hörs!

Gästblogg av Valentina Lizana

Sitter på bussen med min kära lagkamrat Sandra Halldén på E4 norrut, som så många gånger förr. Nu var det dags att lämna familjen i Stockholm igen och åka upp till familjen i Örnsköldsvik. Många intryck och upplevelser som man har försökt smälta med en kropp som behöver vila.

För drygt två veckor sedan blev vi hyllade innan A-lagets match mot Brynäs. Det var magiskt. Först visade dom en hyllningsfilm på jumbotronen som man fick en tår i ögat av.



Sedan rullade det ut den röda mattan där jag, Maria Lindh och Erika Grahm gick ut på isen för att bli intervjuade. Resten av laget fick sitta i lyxlogen och självklart uppmärksammades även dom! Ett nästan fullsatt Fjällräven Center stod upp och klacken sjöng; 'Vi har Sveriges bästa damlag'. Dom hade till och med en banderoll i klacken där det stod samma sak på. Det var lite samma känsla som man fick när man gick ut på OS invigningen. Nervöst, magiskt och lite för mycket tankar som; 'ramla inte, ramla inte'. Sedan var det dags för det viktigaste, att hissa SM-Guld fanan i taket, med en mäktig låt i bakgrunden och en underbar publik, var det omöjligt att hålla tillbaka dom stolta tårarna.


För det är faktiskt ett historiskt guld. Modo var ett av det första lagen i Sverige som började med damhockey, och blev också första klubben utanför Stockholm som tog SM Guld.

Sedan spelade vi Europa Cups kval. Kanske inte världens roligaste matcher där vi vann alla och hade en målskillnad på 20-0. Men det roligaste är att vi gick vidare och ska åka till Schweiz i vinter för fler och tuffare matcher!

Nu i helgen fick vi med oss 3 poäng. Vilket ändå är godkänt men absolut inget bättre än så. Vi känner nog alla i laget att kropparna behöver vila och att vi hatar att förlora.. Men det är bara bryta ihop och komma igen, för det är i Mars vi ska vara som bäst och inte nu. Nu är det uppehåll från Riksserien i två veckor och mycket roligt är inbokat som tex. Halloween kalas! Där jag har hört rycktes om att det är pris för bästa utklädnaden.. Självklart satsar man på att vinna som vanligt! ;)



//Valentina Lizana, mododam

Tack Valle för ett till inlägg!

Vi hörs!

söndag 28 oktober 2012

Min första riksseriematch

Idag har jag haft med mig min lilla dotter Emilia och sett AIK - Modo i Ritorps ishall. Min första Riksserie match live. En helt okey match med en del nerv i slutet. Lite trist att min bloggkollega Valentina Lizana var sjuk och bara stod en period.

Jag misstänkte att något inte stod rätt till, hon såg lite slö och energinivån såg låg ut. Trist! Hade varit kul se henne på topp. men det kommer fler tillfällen.

AIK såg riktigt bra ut, roligt då jag känner en av deras coacher, Lasse Billing som också är en av våra SHI instruktörer.

En som däremot imponerade på mig och som gjort det förut då jag haft henne i Distriktslaget, nämnligen Minatsu Murase. Hon gjorde en riktigt bra match!

Spelar med ett stort lugn och med pondus. Agerar lugnt och samlat. Ser riktigt lovande ut! Om hon själv vill och satsar på hockeyn tror jag vi har en framtida landslagsmålvakt i Minatsu! Ska bli roligt att följa hennes framfart i rinken! Har ni chansen så gå och kolla på henne spela!

Hade roligt ihop med Emilia på Ritorp och det kan säkert bli fler matcher!


Emilia fick ju en idol i alla fall!

Vi hörs!