fredag 25 november 2011

Reebok Hockeys nya klubbserie

15:e Oktober i år, 2011 släppte Reebok Hockey sin nya klubbserie A.i. Den kommer i Sverige finnas i två modeller A.i9 och A.i5, där A.i9 är för proffsen och elitspelarna och A.i5 för juniorer och motionsspelare. Klubborna är dom mest avancerade Reebok Hockey någonsin släppt med många nya spännande funktioner.

Skaftet på klubban har en högre kickpunkt som gör att du kan ha högre belastning i skottögonblicket för mer kraft i skottet. Skaftet är ett så kallat 2:1 Power Taper som innebär att framsidan av skaftet är dubbelt så styvt som kanterna. Vilket ger mer känsla men med samma styvhet vid skott. Om du fäljer den här länken kan du läsa Reebok Hockeys egna ord om denna nya klubbserien. Jag tycker det låter riktigt bra.

Här kan du se Pavel Datyuk leka med den nya klubban, det ser ut fungera rätt bra eller vad tycker du?



För mig som målvaktstränare låter det ju spännande, utan att kunna alla termer och modeller på klubbor så skulle jag gärna få provskjuta med den här klubban. Då jag som målvaktstränare är i behov av bra sikte och hyfsat bra tryck i bössan. Av det jag läser och ser så tror jag den här klubban skulle kunna hjälpa mig med just det och på så sätt hjälpa mig ge målvakterna en större utmaning.

Här kan du se Reebok Hockeys egen reklamfilm för klubban



Ett märke som Reebok Hokcey som ju levererar klubbor till spelare som Pavel Datsyuk, Sidney Crosby och Matt Duschense känns för mig som ett bra val. Jag menar duger klubborna åt dom tre killarna så är den defentivt bra nog för undertecknad. Reklam eller fancy ord behövs liksom inte för att övertyga mig då!



Besök Reebok Hockey och se vart du kan hitta klubborna!

När jag fick chansen att skriva ett sponsrat inlägg blev jag rätt skeptisk, men efter att ha läst lite om klubborna och kikat på filmerna så kändes det som en rolig grej. Reebok Hockey är ju också ett företag som jag känner jag kan stå bakom och hjälpa med lite PR. Så för mig kändes det roligt att få skriva om deras nya klubbserie. Hoppas ni får möjlighet att testa dessa klubbor! Jag tror dom kan vara en rolig upplevelse för alla hockeyspelare!

Vi hörs!

Viral video by ebuzzing

4 kommentarer:

  1. jag tycker om att målvakten är helt borta på den första videon :P

    SvaraRadera
  2. Jag tycker han ser ut att vara sådär den keepern...

    SvaraRadera
  3. han har utvecklings potential eller va de nu heter...

    SvaraRadera