söndag 13 maj 2012

Årets näst sista NHL tips

Ha ha ha mina tipps i Konferens semifinalerna var ju ett stort skämt!

Skulle kunna plocka fram Brasse Brännströms klassiska FEL FEL FEL FEL från fem myror är fler än fyra elefanter...

Okey, jag fick rätt i att Rangers skulle slå ut Capitals, och bara fel med en match. Men sen, nja. Ja ni ser själva hur jag tippade här nedanför.

Los Angeles Kings - St. Louis Blues 2 - 4 (4-0)
Elliot mot Quick, sen två lagmaskiner utan dom där riktiga superstjärnorna mot varandra. Men jag tror Elliot och hans St. Louis tar det här hyffsat smidigt.

Nashville Predators - Phoenix Coyotes 4 - 3 (1-4)

Här kommer det bli målsnålt två av slutspelets och NHL:s bästa målvakter ställs mot varandra. En matchserie jag kommer försöka kika på så mycket jag orkar. Kommer vara magnifikt målvaktsspel. Ex extra detalj fökj Mike Smiths spel med klubban där han är riktigt vass. Men jag tror Rinne kommer stå som segrare efter sju jämna matcher. Säkert en held el suddenmatcher här!

Washington Capitals - New York Rangers 2 - 4 (3-4)

Kanske tippar jag lite mer hjärtat här. Jag vet inte? Men jag vill och tror Henke ska få spela lite mer slutspel. Som det sett ut så har det ju varit lagmaskinerna som fått vidare Capitals och Rangers, så det finns ju hyffsat sparkapital om Capitals får igån Ovechkin, Bäckström och Semin tex eller om Gaborik börjar spruta in mål i Rangers. Tänder Ovechkin till så blir det nog knepigt för Rangers men jag tror inte riktigt på det och håller Rangers som favorit.

New Jersey Devils - Philadelphia Flyers 1 - 4 (4-1)

Jag tror Flyers får en bekväm resa till nästa omgång och gör processen kort med Devils som fått slita rejält med Panthers medans Flyers fått riktigt bra självförtroende efter att slagit ut favoriterna Pittsburgh.

Jaha ja, jag vet inte ens om jag vill tippa vidare efter detta, men men jag får ju inte fega ut nu!

Så Konferens Finaler eller semifinaler i Stanley Cup om man nu vill.

New Jersey Devils - New York Rangers 1 - 4

Jag hoppas, vill och håller tummarna för Rangers och Henke!! Jag inser tippset är mer med hjärtat än hjärnan men tror och håller på Rangers här. Dock har ju Devils mosat ut Flyers just. Fast å andra sidan tog väl Ranger en 7 av 8 mot Flyers under säsongen typ...

Phoenix Coyotes - Los Angeles Kings 2 - 4

Lagen jag tippat ska åka ut i varje omgång. Så nu går väl Phoneix vidare bara för jag tror på L.A. Men Quick har varit grym och jag tycker L.A har bättre spelare och jag såg dom mot Nashville i sista matchen och dom spelade grym hockey.

Vad tror du?

Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar