onsdag 30 mars 2011

Hellberg till Frölunda?

Magnus Hellberg verkar välja Frölunda, efter gårdagens nyhet att Frölunda värvat Almtunas målvaktstränare Micael Andreasson kommer ju inte det som en jätte överraskning. Hade tänkt skriva om det igår, att jag misstänkte att Hellberg skulle komma tillsammans med Andreasson men hann inte.

Nu har ju inte Frölunda bekräftat nyheten, men Aftonbladet skriver att det ska vara klart och dom brukar rätt ofta ha bra koll.

Om det stämmer att Frölunda och värvat danske målvakten Frederik Andersen som är 21 år så kommer ju Frölunda ha ett väldigt spännande målvaktspar nästa säsong i Hellberg 19 och Andersen 21.

Med Micael som chef över målvakterna kommer det säkert bli bra, vad jag har hört och framförallt sett av målvakterna han tränat så är han en bra målvaktstränare. Ska bli spännande att följa.

Men vad händer med Johan Holmqvist och Joakim Lundström? Honken har ju i alla fall några år kvar som elitseriemålvakt, med Niklas Svedberg som backup i Brynäs kanske? Även om jag skulle satsat rakt av på Svedberg och hittat en backup till honom. Men vad sägs om Timrå eller Modo (om dom hänger kvar) där behövs en stabil målvakt. Om nu inte Pettersson-Wentzel blir kvar i Timrå.

Nej det ser ut kunna bli en spännande målvakts silly season i år!

Vi hörs!

2 kommentarer: