fredag 1 april 2011

Nilsson vs Hadelöv

Skelefteå vann fyra raka efter två torsk. Starkt och jag får lov att säga att Hadelöv vann målvaktsmatchen ganska så klart mot Nilsson.

Jag vidhåller att Anders Nilsson precis som i dom två sista matcherna mot Djurgården återigen såg lite tagen av stundens allvar ut igår igen. Släppte några enkla, jag skulle inte kalla alla för tabbar det är trots allt svårt att ta även lösa puckar när man är skymd.

Men nja han var inte samma stora, lugna täta Anders Nilsson som i början av serien.

Hadelöv däremot, han har det där lilla extra att rädda puckar när det gäller som mest. Han tar fram stora A spelet när det behövs. Han släpper tre, men sen spikade han igen och gjorde några svettiga räddningar i slutet och hjälpte sitt Skelefteå till final.


Foto: Viktoria Sjölund
http://viktoriasjolund.blogg.se/

Anders Nilsson kommer bli en grymt målvakt tror jag han har allt som behövs, men kanske då att han behöver jobba lite på det mentala. På nervositeten, men det kommer säkert med rutinen och vanan att spela viktiga matcher. För där är ju en sak som är viktig och bra med rutin, nästa gång vet Anders hur det kommer kännas, hur det är att spela slutspel.

Om vi nu får se Anders Nilsson i Luleå nästa år, eller om han hamnar i Islanders. Ingen höjdare vara draftade av Islanders som gör av med målvakter som en annan med strumpor... Med Garth Snow i spetsen som signar alla målvakter han kommer över och har ett hundra års kontrakt med Rick DiPietro som alltid är skadad...

Kanske ska Nilsson spela kvar hemma få mer elitserierutin, kanske lite landslagsspel och vänta ut att rättigheterna på honom ska löpa ut? Eller?


Foto: Emma Nyström
http://emmaanystrom.blogg.se/


Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar