onsdag 9 mars 2011

Mycket konstig laguttagning

Extremt konstigt målvaktsval i HV71 ikväll??

Andreas Andersson fortsätter i mål, visst han var inte dålig förra matchen. Men heller inte bra han tog det han skulle med inget mer. Alls.

Daniel Larsson som varit bofast i landslaget i år, spelat riktigt bra i HV71 hela säsongen med dippar i vissa matcher som jag tror på att HV spelat honom för hårt. Men att en målvakt som står 47 av 55 matcher och sen blir petad inför slutspelet. Det ligger något konstigt bakom det här??

För Daniel är en mycket bättre målvakt än Andreas. Helt klart utan snack, sju dagar i veckan. Att Andreas gjorde två bra matcher i slutet av säsongen förändrar inte det alls. Om jag fattat det rätt har Janne Karlsson sagt att Larsson inte har slutspelrutin, men det har inte Andreas heller.

Jag tycker det är grymt konstigt, jag tycker till och med det är tjänstefel! För jag köper inte att Andreas Andersson plötsligt blivit bättre än Daniel Larsson, eller att Daniel Larsson blivit så mycket sämre under denna säsong.

Som sagt något är väldigt konstigt här!

Eller kan det vara att Daniel är små skadad och HV vill mörka det?

Torskar HV idag så ligger dom ju inte alls bra till, och om inte Andreas Andersson spelat på huvudet och varit övermänsklig så blir det mycket svårt för Janne Karlsson att förklara sig för fans, sponsorer och styrelse...



Foto: Emma Nyström
http://emmaanystrom.blogg.se/



























Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar