torsdag 13 januari 2011

Den enes död...

Den enes död den andres bröd!

Riktigt så dramatiskt är det inte. Men medans Stefan Ridderwall även i år har problem med skador så har Mark Owuya tagit chansen och klivit in som första målvakt, nu med två raka bra matcher. Först ett insläppt mot AIK sen nollan mot Linköping.

Jag tycker ju synd om Stefan, som för andra året i rad var tänkt som förste målvakt, men på grund av skador så har hans säsong ytterligare en gång tagit en tråkig vändning. När han skadade fingret mot AIK kändes det som han var på gång. Men när han kom tillbaka har han släppt några billiga mål, medans Mark kommit in och spelat riktigt bra.

Det är ju så det fungerar för målvakter, den enes död den andras bröd!

Det gäller ju dock som andre målvakt att vara beredd då chansen ges och att ta den! Vilket ju kräver ett starkt psyke, för självklart så vet du om det, du kanske bara får en chans och då måste du leverera!

Jag hoppas att alla kritiker tystnar nu, Mark är uppe på sjätte plats i statistiken för räddningsprocent med 92.10, antagligen går han förbi Viktor Fasth som har 92,13. Eftersom han höll nollan mot Linköping ikväll.

Personligen hoppas jag Djurgården får både Ridderwall och Owuya i toppform innan slutspelet börjar!

Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar