fredag 14 januari 2011

Låta Foppa bestämma själv

Det är mycket skriverier om Peter Forsberg nu, att han jobbar för en comeback. Alla har åsikter om det och alla har den rätta lösningen och tycker rätt och vet bäst. Så även jag! :-)

Men helt ärligt, håll käften och låt Foppa göra som han själv vill!

Eller?

Alla krönikörer skriver att Modo är bättre utan Foppa. Skitsnack säger jag! Kommer Foppa tillbaka och är i normal form och hel i kroppen finns det inget lag i Sverige som skulle vara bättre utan Foppa. Killen är levande legend, en otroligt bra hockeyspelare med en vinnarskalle utöver det vanliga. Alla lag vill ha en Foppa som är frisk och i hyfsad form.

Sen gäller det ju för Challe om det blir Modo att få resten av laget att fortsätta spela hockey och inte gömma sig bakom Foppa och tro han ska lösa allt. Men med Nagy, Bartecko, Svrtvadet och Timander bland annat så ska det inte vara några problem.

Så låt nu Foppa själv få bestämma om han tycker det är värt satsa på en comeback. Killen älskar ju hockey det är ett som är säkert. Han har ju inget att bevisa och kroppen har ju sagt ifrån. Men han vill spela mer, han vill sluta på egna villkor.

Jag säger, låt honom göra det!

Vi hörs

2 kommentarer:

  1. Haha! Varför skulle han dricka välling?

    SvaraRadera
  2. Haha jaha du menade så! Nja nu har han lärt sig att äta med "kindtänderna". Men i början fick han dricka drickyoughurt och flytande genom sugrör ;)

    SvaraRadera