söndag 2 januari 2011

Osmidigt skött av Växsjö

Tycker Växjös agerande med Karol Krizan värvningen är ett bra exempel hur man sågar båda sina målvakter vid fotknölarna, men dom vågar inte göra det face to face. Jag tycker det är riktigt dåligt skött av Växjös klubbledning.

Att helt utan förvarning plockar in en ny målvakt. Okey att det är locket på utåt, även om det locket verkat vara mindre tajt än det inåt. Men att deras målvakter får reda på att Krizan plockats in via media är underbetyg för Växjös klubbledning i mina ögon.

Vill man ha kvar någon av målvakterna nästa år så har ju inte förhandlingarna om nya kontrakt världens bästa utgångsläge då dom är medvetna om att ledingen inte riktigt litar på dom, trots dom hjälpt Växjö till serieledning. Dom vet också att det bakom deras ryggar kan plockas in förstärkning.

Jag förstår inte varför klubbledningen inte kan vara ärlig och rak med såna här saker. Varför inte säga till killarna hur det ligger till? Istället för att låta media informera?

Säg nu att Krizan kommer in och skadar sig inför kvalserien, hur kul känns det då för Bengtsberg att hoppa in med vetskapen att klubben inte tror på honom? Visst är det samtidigt ett tillfälle visa alla hade fel. Men ändå ingen rolig sits!

Luktar lite Leksand över det, att inte lita på den målvakt som spelat dom till en kvalserie utan plocka in en ny "etablerad" målvakt. Vi vet ju hur det gått för Leksand. Återstår att se hur det går för Växjö. Inget ont om krizan som sist han var i Sverige va riktigt bra i Modo, men han har varit petat i sitt lag hemma i Tjeckien och spelat i andra ligan. Kanske inte ett toppbetyg, eller?

Mycket konstigt!

Vi hörs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar