tisdag 5 april 2011

Enroth spelar bra

Ryan Miller går skadad, och Jhonas Enroth har fått chansen spela, och som ha gjort det två kanon matcher och en bra match. Han har hjälp sitt Buffalo ta fem av sex poäng i jakten på slutspelet. Att som Jhonas komma in när det gäller så oerhört mycket och inte ha spelat så mycket innan men ändå gå in och spela grymt bra hockey tyder ju på riktigt bra psyke.

Att Jhonas är en grymt bra målvakt vet vi ju redan, han var ju bäst i elitserien i dem mesta statistiken sitt sista år i elitserien. Nu har han fått spela mycket AHL under sina tre säsonger där borta. men då har han ju Ryan Miller att slåss om första spaden med, en topp 5 målvakt i NHL som vunnit Venzia Trophy och är Buffalos förstaval sju dagar i veckan oavsett hur han spelat, typ.

Hade Jhonas hamnat någon annanstans hade han säkert fått spela mer. Men Jhonas kämpar på utan att gnälla och tar dom chanser han får och som han tar dom! Jhonas som på sina 11 matcher vunnit sju, vilket ju får ses som mycket bra med tanke på att Buffalo har en tuff säsong i år.

Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar