torsdag 7 april 2011

Ridderwall klar för Timrå

Då är det klart Stefan Ridderwall lämnar Djurgården och går till Timrå där han ska försöka få det där genombrottet som alla väntat på.

Jag tror att han kommer få det.

Han har i intervjuer jag läst uttalat sig bra, han verkar ha fattat vad det är som fattas för att få det verkliga genombrottet. För talang och teknik har han så det räcker för att bli en riktigt bra målvakt. Nu är det den mentala biten och inställningen som behöver skruvas upp lite.

Vilket Stefan verkar ha förstått och vara villig att göra.

Så jag tror Timrå kommer få en väldigt bra målvakt, revanch sugen och laddad för att visa vad han går för. Kanske kan det vara skönt för Stefan att lämna Djurgården och slippa ur pappa Rolf Ridderwalls skugga lite. Roffe är ändå en av Djurgårdens bästa målvakter någonsin och det kan inte vara lätt eller roligt att bli jämförd med honom hela tiden. Något det borde bli lite mindre av i Timrå.

Hoppas Stefan nu får ha lite flyt med skador också, då han haft det rätt tungt dom två senaste säsongerna med hjärnskakningar och lårmuskler som inte velat vara med. En skadefri och motiverad Stefan Ridderwall kommer bli en grym förstärkning för Timrå!

Det ska verkligen bli spännande att se hur det går för Stefan i. Jag änskar honom lycka till och hoppas han får till det!

Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar