onsdag 9 februari 2011

Årets viktigaste för AIK

Här har Marie Hallman den viktigaste nyheten för alla AIK:are i år!

Viktor Fasth har förlängt med två år! Den i särklast viktigaste spelaren för sitt lag i elitserien visar upp hjärta och lagmoral för det lag som trodde på och gav honom chansen. Sånt gillar jag, att visa lojalitet för AIK trots att han säkerligen kunnat få mer betalt på annat håll. Stort Viktor!

Att AIK lyckas behålla Viktor sänder också ut tydliga signlaer till resten av truppen och till tilltänkta nyförvärv att AIK menar allvar och att dom behåller Viktor som kunnat gå i stort sett vart han ville. Bra jobbar av Gozzi och resten av ledningen i AIK.

Jag tyker också det är grymt bra dom gör klart med Viktor redan nu och går ut med nyheten redan nu. Det tror jag skapar ett visst lugn i truppen och hos Viktor själv inför slutspurten av serien och ett eventuellt kvalspel.

Som sagt jag gillar att Viktor visar denna lojalitet och ett hjärta för klubben som gav honom chansen. En chans som Viktor tagit på ett otroligt bra sätt, med en kanon säsong med väldigt få om några svackor. Ska bli spännande följa sista matcherna och se om Viktor kan hjälpa sitt AIK slippa en kvalserie.

Vi hörs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar