fredag 29 juni 2012

Sommargäst Andro Michel

Idag tar vi ett till av gästinläggen. Idag är det Andro Michel den gågna säsongen i Örebro som gästar bloggen och delar med sig av en matchdag med Örebro. Andro är en av många duktiga målvakter som jags tött på hos SHI.


Jag fick frågan om att göra ett litet gästinlägg och tänkte dela med mig om hur en matchdag kunde se ut i örebro.
En matchdag börjar egentligen kvällen innan för mig. Jag vet att de kan låta som en klycsha att säga att de är viktigt att äta och dricka bra dagen innan match men de stämmer verkligen. Så de brukar bli pasta och köttfärssås dagen innan samt en hel del vatten.
Så till matchdagen. Klockan ringen 8.45 och jag kommer ur sängen för att gå ner till bilen och åka till fiket JAVA där de serveras en riktigt härlig frukostbuffe. Vi har som tradition att äta fulle där på matchdagar. Den här matchdagen är de Almutna vi möter. Efter frukosten är de isvärmning som är nästa stopp. Så iväg till hallen för att umgås lite med laget och sen gå på is.
Jag gillar att köra matchlikt på värmningen för att få in en bra känlsa inför matchen, men brukar inte köra allt för hårt.
Sen är dags att äta lunch och sätta sig i bussen till Uppsla. Tips på bra sätt att döda tid på buss är bland annat att sova, spela kort eller lyssna på musik. Väl framme i Uppsala är de dags att värma upp. Uppvärmningen består av en promenad, lite jogg och en heldel gymnastik för att bli varm.
Matchvämningen är till för att hitta känlsan och för att komma in i de efter bussresan. När väl matchen är igång så tänker jag ingeting utan fokuserar bara på pucken och att ta nästa puck.


Matchen är slut och vi vinner med 4-3 på övertid. Facit för mig den här matchen blev 41 skott räddade av 44 och en assist på avgörande målet. Ville Nieminen gjorde förövrigt 3 mål den här matchen.
Här är en länk 
Efter matchen så blev de nervarvning och käk på bussen hem. Bussen är i örebro ca 1 och vi ska packa upp alla sakerna. Så här kan en matchdag i allsvenskan se ut.

Tack för mig!

Hälsnigar
Andro

Tackar Andro som tog sig tid att berätta hur en matchdag ser ut för honom!

Vi hörs!