tisdag 4 juni 2013

En riktigt rolig camp

Jobbade på våran Elit-Camp i Rimbo för två veckor sedan. Det är en camp jag verkligen gillar att jobba på. Den är grymt bra och grymt rolig tycker jag! Där har Sweden Hockey Institute fått till det riktigt bra!

Tre dagar i ishallen i Rimbo där boende, mat och ishall ligger i samma byggnad. Så allt är nära. Dagarna är långa men i ett lugnt tempo med tid för mat och vila och snack. Vi filmar väldigt mycket på ispassen och går igenom filmerna mellan passen.

Att filma och sen gå igenom direkt tycker jag är grymt bra. Då kan jag visa målvakterna vad jag menar och som dom behöver tänka på. Det är riktigt bra feedback tycker jag. Att inte bara höra vad som kan finjusteras utan också få se varför. Ofta ser målvakterna det själva och kommentarer som Ah nu ser jag, det var det du sa på isen. Det är bra! Att dels få feedback och sen se det själv.

Just video är något jag verkligen rekommenderar er att prova så mycket ni kan. Dels på träning men också på match. Be morsan eller farsan filma er från läktaren så kan ni hemma kika på filmerna och se hur ni agerar på matcher. Spelar ni som ni tror eller gör ni saker ni inte riktigt visste om. Är det bra eller mindre bra saker?

En annan rolig sak med Rimbo-Campen är ju att den är för lite äldre killar och tjejer som satsar 100%. Dom ger väldigt mycket tillbaka med sitt engagemang och sin iver att lära mer.

Jag gillar sättet som vi på SHIO jobbar med målvakter. Vi utgår från målvakten och hans personliga stil och gör allt för att hjälpa dom bli så bra dom kan med sina förutsättningar. Vi hjälper dom slipa sin teknik, med deras egna förutsättningar som grund!

Jag tycker Elit-Campen är den klart roligaste att jobba på!

Att Rimbo IF hjälper oss och sköter hela helgen grymt bra med allt från vaktmästare till servering av mat och mellanmål till att åka och hämta tillbehör till våra fyspass! Stor eloge till Cheriffen i Rimbo!

Vi hörs!