torsdag 19 september 2013

Bra signaler från Frölunda

Läser i dagens tidning att Julius Hudacek fått lämna Sibir Novosibirsk. Detta efter enbart en match. Mycket underligt. I alla fall om det är på sportsliga grunder. Hur mycket kan man bedöma en målvaklt på en match? Eller har dom scoutat honom så dåligt?

Men det var inte det jag skulle skriva om.

Frölundas ordförande Christian Lechtaler uttalar sig helt i min smak och enligt mig helt rätt i dagens Expressen. Där han tydligt uttalar att dom inte är intresserade av Julius och att dom litar fullt ut på sina målvakter.

Jag gillar det! Precis som Linköping förra säsongen då Christian Engstrand blev skadad och dom körde vidare med Andreas Andersson och Marcus Högberg. Det var inget snack att värva in eller låna in en ny målvakt.

Jag gillar det. Det sänder helt rätt signaler till sina målvakter. Vi litar på er och är nöjda med dom målvakter vi har.

Jag tror absolut det kan få målvakter att växa. Alla som stått i mål vet att det är viktigt att känna förtroende! Det växer alla målvakter av!

Så stort plus till Frölunda som tydligt säger tack men nej tack. Detta trots att Julius var riktigt riktigt bra hos dom förra säsongen och dom står med två rätt färska målvakter i truppen.

Jag tror ju Lasse Johansson kommer göra en grym säsong och av vad jag hört och läst har Linus utvecklats oh sett bra ut han med!

Så helt rätt av Frölunda!

Vi hörs!