lördag 29 december 2012

Tävling ihop med mig och SHI

Dags för en ny rolig tävling i bloggen. Eller jag tycker den är rolig och att priset kommer bli roligt!

Tävlingen är för föreningar och lag.

Där priset är mig!

Japp, tänkte tävla ut ett långt eller två kortare ispass där jag kommer ut och kör målvaktsträning med lagets eller föreningens målvakter. Dom exakta detaljerna styr jag upp med den vinnande föreningen eller det vinnande laget! Så vi får ihop ett passande arrangemang som blir bra!

Det ni som lag eller förening måste ordna med är istid, så vi har en is att vara på!

Där ni som vinner får ett ispass med målvaktsträning och en liten inblick i hur vi på SHI jobbar ute i föreningar.

För att delta i denna tävling så lämnar ni en kommentar här i inlägget. Berätta vem ni tävlar för om det är för en förening eller ett enskilt lag, samt lämna en mailadress där jag kan nå dig! I utlottningen kommer alla kommentarer som representerar en hel förening få två lotter, då jag kan nå ut till fler på ett eller två ispass med en hel förening.

Tävlingen har den begränsningen att laget eller föreningen som ska delta måste ligga inom 10 mil från Tumba i Stockholm. Så jag inte får för långt att åka. I övrigt är alla välkomna att delta!

Så tävla om mig nu!


Tävlingen pågår från idag den 29/12 tills den 12/1 12.00. Så under två veckors tid!

Vi hörs!

söndag 23 december 2012

Vinnaren i Salmingtävlingen dragen

Hej alla ni som var med i tävlingen ihop med Salming. ledsen att det dröjde lite innan jag drog och publicerade en vinnare. Julen tar lite tid!

Men den som vann klubban från Salming var Jörgen Nordqvist!

Jag drog hans namn med hjälp av en slumpgenerator som jag hittade på denna sida. Drog fram 19 och kommentar 19 var följdaktligen Jörgens.


Nu skulle jag behöva en adress dit Salming kan skicka klubban! Så Jörgen maila mig din adress eller skicka den på Facebook! Har jag inte hört något inom en vecka drar jag en ny vinnare. Så du har tills den 30/12 på dig.

Grattis Jörgen!!

Vi hörs!