tisdag 26 november 2013

Grymt bra tillbehör för målvaktstränare och målvakter

För någon månad sedan fick jag ett mail från Lars Nordqvist där han berättade om två saker han byggt. Det ena var en iPad-hållare för att filma på isen. Det andra var peggs att använda vid träning då vaktmästaren inte borrat ned peggs.

Jag kikade på bilderna och konstaterade att det var smarta grejor Lars kommit på.

Tiden gick och jag blev mer nyfiken på dom där peggsen. När man kör ett målvaktspass och ska köra med fem målburar och träna sms. Det blir kaos och målen flyttas och träningen blir knepig.

Så jag mejlade Lars och frågade om jag kunde få testa hans peggs. Vilket jag fick.



Nu har jag hunnit testa dom, och jag måste säga att dom är otroligt bra att ha! Jag kan vart rekommendera dom! Både till målvaktstränare och målvakter.

Som målvaktstränare kan du med hjälp av dessa peggs bedriva bra och seriös träning och träna spelet intill stolpen utan att målburen flyttas. Vilket ju ger klart bättre kvalité i träningen.

Som målvakt kan du ha ett par i trunken och på så sätt alltid ha målbur som sitter fast bra på träning. Så du kan köra sms matchlikt utan att flytta målburen.

Så besök Lars hemsida och beställ ditt eget par!

Lars kommer befinna sig i Malmö på målvaktskonventet. Så är du kika närmre på dessa peggs som han kommer att ha med sig!

Vi hörs!