lördag 22 oktober 2011

Inte lätt vara hockeyspelara alla gånger

Självklart ska idrottsmän och i detta fall hockeyspelare sköta sig och vara goda föredömmen. Men ibland blir det ju för löjligt och media blåser upp som jag tycker skitsaker! Fredrik Norrena lackade ur på en journalist efter matchen mot Djurgården som han tyckte stod i vägen.

Läs om det i Aftonbladet här.

Norrena har just släppt in avgörande straffen mot Djurgården och förlorat matchen, går av isen och blir irriterad på en jornalist som han tycker står i vägen. Visst onödigt och löjligt att lägga energi på att skrika på en jornalist.

Men herre gud! Någon måtta måste det ju vara! Mark Owuya fick skit för han tog för lätt på ett insläppt mål, Norena får skit för han är förbannad efter en förlust?

Själv undrar jag ju varför en jornalist måste stå i spelargången och göra ett reportage??

Att Linköping tvingar Norrena att be om ursäkt? Jag tycker nog det är på gränsen till att förlöjliga Fredrik. Att Aftonbladet skrivit om det inte en utan två gånger visar bristen på antingen nyheter eller bra journalister!

Låt fan en spelare vara förbannad efter en förlust!

Vad tycker ni?

Vi hörs!

3 kommentarer:

  1. En målvakt som spelar i elitserien är ju på fel ställe om han inte är förbannad efter en förlust. För att komma så långt så krävs en vinnarskalle från en annan planet. En av sveriges bästa målvakter (Fasth) har väll kanske det kändaste tempramentet i elitserien och jag tycekr nästan sånna här grejjer bör hyllas inom Linköping. Inte tvinga han be om förlåtelse.

    SvaraRadera
  2. Håller med dig om allt utom möjligtvis hyllningen, men däremot inget att be om ursäkt för. Okey om han hade kallat honom saker eller slagit honom på käften...

    SvaraRadera
  3. henke lundqvist sparkade sönder en dörr efter en förlust, bra målvakter hatar att förlora, så stå fan inte i vägen för en målvakt efter en förlust!

    SvaraRadera