tisdag 18 oktober 2011

Årets dumstrut till Carin Götblad och Polisen

Vad är det frågan om??

Carin Götblad???

Hon måste ju vara bra jävla puckad!

Hur har Polisen tänkt nu? Har dom ens tänkt? Oskar Månsson skriver bra om det i dagens Aftonblad. Hockeyn generar ju mer pengar än den kostar. Så varför ska då just hockeyn poch fotbollen betala för polisens hjälp?

Sen kommer nästa grej att vinstdrivande AB ska betala för polisens nota. Men vilken idrottsförening som bildat AB gör vinster som delas ut till aktieägarna???

Men det är inte det mest dumma i det här, för detta måste ju innebära att föreningarna måste kunna ta in oferter från andra än polisen? Eller? Dom måste kunna tacka nej till polisen hjälp. Eller? Har polisen löst det så fiffigt att man tar betalt för en tjänst som man MÅSTE köpa vare sig man vill eller ej?

Att Carin Götblad sitter i TV och på fullt allvar tror att nu kommer alla problem med huliganer ta slut för nu får föreningarna betala för polisen. Ja tjenare! Så lär det ju funka!! Det har ju funkat bra med knallskott, bengaler, och slagsmål innan då dömts ut böter.

Du Carin ta en titt i landets fängelser, är det folk där som INTE begår brott för att dom SJÄLVA riskerar ett straff??? Nej!! Men du tror dessa skulle sluta om någon annan fick ta deras straff? Inte då någon annan person utan en förening eller liknande? Kamma till dig nu Carin Götblad!!

Det är så himla ogenomtänkt så jag tror inte man kan vara så puckad som Polisen just visat sig vara!

Vi drar det lite längre? Är tex Stockholm Marathon drivet av ett aktiebolag? Ska dom betala notan för att stänga av hela Stockholm då? Eller gäller det bara sporter där det finns huliganer som slåss? Vi går lite längre, Swedbank rånas, ska då AB Swedbank betala för att få hjälp av polisen? Eller krogslagsmål, ska krogarna betala för att få dit polisen? Konserter?

Eller är det bara idrottsföreningar som ska betala själva??

Det blir säkert jättekul när AIK och Djurgården väljer att spela inför tomma läktare för det blir billigare. Undra om restauranger och krogar intill globen tycker det är bra då, undra om den missade moms och arbetsgivaravgifter som inte kommer in är mer eller mindre än dom pengar Polisen vill ha betalt för att göra sitt jobb???

Nej det är så otroligt ogenomtänkt och korkat det här så jag tror inte det är sant!!!

Vi hörs!

2 kommentarer:

  1. Otroligt bra skrivet!
    Är ju ren idioti! Typiskt att en politiker som troligtvis har noll koll på idrott (troligtvis) ska få besluta i de här! Detta kommer ju skapa ännu större kalabalik!detta skadar bara idrotten!

    SvaraRadera