söndag 30 september 2012

Vinn en campvecka ihop med Blue Crease Goaltending

Nu tycker jag det är dags för en tävling igen! En riktigt bra en också!

Magnus Olsson på Blue Crease Goaltending ska vara med och tävla ut en veckas camp. En plats på hans Elitcamp v27 i Skara.

Så en veckas hockey i juli 2013 står på spel.

Så här skriver Magnus själv om campen.

Elitcamp i Skara v.27, 2013

V. 27 i juli erbjuder vi en riktig elit-camp med några av Kanadas bästa målvaktstränare.

Andrew Mercer från Mercer Hockey Development. www.mercerhockey.com och
Dan Dubois från Mercer Hockey Development.

Andrew Mercer driver tillsammans med Dan Dubois Ottawas största målvaktsskola. Både Dan och Andrew är medlemmar i GCG, (Goaltending Consultant Group) som är ett nätverk där flera elittränare ingår. Andrew blev, 2011, utsedd till GCG coach of the year!!! Andrew är dessutom ansvarig för målvakterna hos Ottawa JR "A" Grads. Andrew och Dan har stor kunskap och öga för detaljer i spelet.

Med på isen finns även Peter Josephson som bland annat utbildar målvakter och tränare i Västergötlands Hockeyförbund. Peter är även aktiv inom Svenska Ishockeyförbundet och har hand om målvakterna på diverse region och distriktscamper.

Huvudansvarigtränare på denna camp är Magnus Olsson som har erfarenhet från Allsvenskan, div 1, div 2 samt camper i USA och Kanada. Magnus driver också Blue Crease Goaltending.

Vårat är att du skall få en mycket inspirerande vecka samt lära dig tekniker från svenska och nordamerikanska tränare.

Ansvarig fystränare är Frank Deal. "Frank the Tank" kommer från Rhode Island, USA och gör sitt 3e år på elit-campen. Frank är mycket omtyckt för sin genomtänkta fysträning och sina motiverande tal till deltagarna innan vissa träningar. Frank har en 4-årig collegeutbildning samt ovärderlig erfarenhet inom fysträning för hockeyspelare, amerikanska fotbolsspelare samt rugbyspelare. Frank har en bakgrund som amerikansk fotbollsspelare i NFL-laget Green Bay Packers organisation. Under vår elitvecka i Landskrona får du per dag:

3 timmar is.
3 timmar fysträning. Givetvis är fysträningen anpassad till dig som målvakt.
Teorilektioner med videoanalys av ditt spel. Vi går igenom dina styrkor och förbättringsmöjligheter.
Helpension med måltider anpassade till den tuffa träningen. Inspirationsföreläsningar

Du får också diverse "giveaways" från vår huvudsponsor Reebok.

Ålder: Senior - 1999.

Värdet på priset är: 6500:-

Tävlingen då?

Gå in och bli vän med Blue Crease Goaltending på Facebook. Samt motivera varför just du ska vinna, gärna med humor och finess. Den motivering som Magnus och jag tycker är roligast som bäst vinner så klart samt den som passar bäst in i gruppen efter överläggning mellan mig och Magnus, om du lagt till Blue Crease Goaltending som vän på Facebook då! Motiveringen skriver du som en kommentar på detta inlägg, jag kommer inte visa kommentarerna förens tävlingen är slut. Så om den inte kommer upp bli inte orolig. Skriv också en mailadress där jag kan nå dig.

Tävlingen kommer pågå i två veckor från idag söndag den 30/9 till söndag den 14/10 kl 18.00.

Lycka till!

Vi hörs!