onsdag 17 oktober 2012

Hur fungerar Sporteopathy?

Jag har en vän vars fru har startat ett spännande företag där dom hjälper idrottsmän med tips kring kost, träning och mental hälsa. Jag bad henne skriva ihop en liten presentation då jag tror det kan vara något både för enskilda spelare som lag. Hör kommer hennes ord:


Sporteopathy – behandling & ett nutrisonsprogram för idrottare.

Sporteopathy är en behandlings- och nutritionsprodukt framtagen individuellt baserat på idrottsmannens unika behov. I behandlingen ingår analys, kostordination, kosttillskott och ett mentalt träningsprogram fokuserat på optimal hälsa och för dina mål.

Praktisk förpackning med dagliga portionsförpackningar och månadsvis prenumeration sörjer för säker dosering och optimalt intag utan avbrott. Löpande personlig kontakt ger en trygg kontinuitet och uppföljning av resultaten.


Hur fungerar Sporteopathy?

Sporteopathy är ett personlighetsanpassat nutritionsprogram som tas fram speciellt för dig. Sporteopathy går inte att köpa i affären utan går bara att få av din personliga Sporteopathy terapeut efter noggrann analys av ditt hälsotillstånd och målen med din hälsa. Ditt kosttillskottsprogram packas sedan unikt för dig i praktiska
portionsförpackningar som gör det enkelt att ta kosttillskottet när det är dags, samt när du ska ut och resa. Utöver kosttillskott får du också effektiva kostråd och mentala träningsövningar som stärker effekten och skapar helhetshälsa. Med exakta doser för varje dag samt stöd och råd från din Sporteopathy terapeut kan du känna dig trygg och säker på att du ger din kropp och dig själv det bästa. Sporteopathy fokuserar mycket på din mage och dina tarmar där 70% av immunförsvaret sitter. Ett annat fokus är att ta bort inflammationer, stärka syra-bas balansen samt att balansera upp de brister du har i kroppen i form av olika vitaminer och mineraler. Sporteopathy använder enbart de bästa kosttillskotten från de främsta tillverkarna.
Alla kosttillskott är GMP-klassificerade, GMO-fria samt fria från andra artificiella tillsatser. 

Hur går det till?

Första steget är att en av Sporteopathys terapeuter gör en holistisk hälsoanalys av dig. Vid analysen används flertalet analysmetoder för att kartlägga vilka obalanser och brister som finns i din kropp. Vi ställer frågor om kosthållning, levnadsvanor och besvär som du har, allt för att skapa en komplett helhetsbild över vilka behov du har och hur man kan uppnå bästa resultat. Sammanlagt tar mötet med terapeuten cirka 1 - 1,5 timme. Baserat på resultaten som kommer ut skapar vi ditt kit som innehåller dina kosttillskott, ditt mentala träningsprogram samt kost och motionsråd.Efter en månads användning av programmet så är det dags att göra nya tester för att se och mäta vad som har hänt.Det är viktigt att det som vi tar fram passar dig. Vår målsättning är att du ska finna en realistisk livsstil där du gör medvetna val när det gäller din kost, motion och inställning till vardagen. När allting fungerar optimalt så blir resultatet starkare livskraft och bättre hälsa som kan vara med dig genom hela livet. Det är precis det som vi önskar dig. 


Vi arbetar idag med många elitidrottare och idrottsutövare att förebygga skador eller påskynda rehabiliteringen av en skada. Känner du att du skulle vilja ha hjälp till en bättre hälsa med ett helhetsperspektiv tveka inte att höra av er till oss.

www.sporteopathy.com

Sporteopathy AB
info@sporteopathy.com
www.sporteopathy.com
08-545 100 80

Här kan du hitta Sporteopathy på Facebook.

Ett spännande ämne där jag tror många idrottsutöver behöver en hjälpande hand! Få hjälp med att äta rätt och få i sig rätt saker. Gudarna ska ju veta att jag själv är usel på det! Eller är en Calzone bra innan träning? Johanna? :) Men jag tycker absolut nu ska kika in och läsa mer, kanske kan det vara något för just dig eller ditt lag?

Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar