söndag 12 december 2010

Bloggen grattar Anders Lindbäck!

Idag vill jag gratulera Anders Lindbäck till sin första nolla i NHL!

22 räddningar och utsedd till 1:st star i matchen! Kul, riktigt kul! Tror inte så många trodde att Anders Linbäck skulle nå NHL den här säsongen för två år sedan då han var tvåa bakom en viss Markström. Anders har nu spelat 12 matcher i NHL med riktigt bra statistik. En räddningsprocent på 92,5% och 2,38 inslättpa per match.

Riktigt kul!

Hans uttalanden efter matchen är också typiska för hockeyn, framhåller inte sig själv. Utan laget och att laget gjorde det lätt för honom, att han "bara" behövde rädda första skottet och laget rensade bort returerna.

Det jag gillar med hockeyspelare är att dom absolut allra flesta är extremt ödmjuka! Det finns inte den där jaget framför laget som jag tycker är bra mycket vanligare i fotboll.

När poängkungaroch målkungat intervjuas så framhåller dom ALDRIG sig själva. Det är laget! Viktigare att vinna än att göra mål själv!

Kika på Ronaldo tex känns han som en som sätter laget före sitt eget ego? Eller Filippo Inzaghi, killen som stoppar bollen på mållinjen för att få göra mål själv och sen firar som att han gjort årtusendets mål.

Sånt ser jag sällan i hockey!

Grattis Anders!

Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar