måndag 28 februari 2011

En camp med SHI

Den här helgen har jag spenderat i Tumba Ishus. Vi på SHI har haft en camp för bådemålvakter och utespelare. 32 utespelare på två grupper och 19 målvakter på två grupper har kört järnet i två dagar, från morron till kväll.

När jag kom hem igår kväll vid 18.30 så var det skönt sjunka ned i soffan och ta det lugnt och titta på New York Rangers - Tampa Bay.

Jag måste ju dock ge massor med cred till killarna som trots långa dagar och högt tempo visar upp en enorm glöd och vilja hela tiden. Efter sista ispasset igår så var det två av killarna som stannade ute på isen tio minuter extra för att nöta detaljer vi pratat om under passet. Riktigt roligt att se som instruktör!

Här kommer några bilder från helgen:

Foto: Niklas Persson

Elefanthockey är alltid lika roligt!
Foto: Niklas Persson
Första samlingen, Stefan Ladhe och Johan Ryholt går igenom passet med förväntansfulla killar.
Foto: Niklas Persson
Oscar, Linus och Andreas vid genomgång.
Foto: Niklas Persson
Oscar stänger till intill stolpen.
Foto: Niklas Persson
Gustav är redo.















Det är som sagt alltid roligt att jobba på våra camper, med killar som brinner för sin hockey och är villiga att lära och lyssna på tips och instruktioner. Många bra målvakter som fått lite extra tips och feedback på sin målvaktsspel. Vi har haft sex ispass, en teori, två fys och tre videoanalyser under helgen. Så igår kväll var det en trött instruktör och fullmatade killar som skiljdes åt i omklädningsrum 2 nere i Tumba Ishus efter ytterligare en grymt lyckad och rolig två dagars camp med SHI!!

Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar