onsdag 2 mars 2011

Lite korta reflektioner

Några korta reflerktioner från gårdagens elitserieomgång.

Först den jag är mest glad över!!

Stefan Ridderwall kom in i Djurgårdens mål och var riktigt bra! Gör en stabil match med många fina räddningar och bjuder på lugnt och stabilt målvaktsspel. Jag tycker ju att Ridderwall har en teknik som är riktigt bra och ett spel som utstrålar lugn. Jag tror ju han kan bli en riktigt bra målvakt om han får ha lite flyt med skador och vara hel och frisk och spela regelbundet. Jag tycker det är starkt att komma in efter ett gäng matcher på bänken och hjälpa laget att vinna med bra och så lugnt spel.


Foto: Johanna Lundberg
http://johannalundberg.net/

Joakim Lundström fick fortsatt förtroende i Frölunda kassen och vann matchen i matchen mot Tuomas Tarkki och plockade hem tre poäng ihop med sitt Frölunda efter 3-2 mot Modo. Ska bli spännande att se hur Kenta Johansson gör med målvakts valet i dom två sista matcherna nu. Honken eller Lundström?

En reflektion från AIK - Luleå, har ju sett några straffläggningar som AIK spelat och om Viktor Fasth har någon svag punkt är det kanske just straffar? Han släppte två rätt lika igår, och en liknande mot Frölunda för ett tag sedan. En dragning i sidled och sen petas pucken in mellan bena. För hård attack? Eller? Rikard Gynge lurade upp David Rautio på läktaren rejält med sin första straff, där Rautio var så inställd på att Gynge som vanligt skulle sprätta upp den i plockkrysset att han lämnade en stor lucka på klubbhandssidan där Gynge satte den iskallt... Rautio fick dock revanch då han limmade Gynges nästa straff i plocken och avgjorde för Luleås fördel.

Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar