tisdag 1 mars 2011

Många som måste stå upp ikväll

Ikväll är det några målvakter som har extra stor press på sig att leverera!

Viktor Fasth i AIK, ska ta emot ett hett Luleå på Hovet, en måste match för AIK där Viktor behöver komma upp stort. Något jag tror han kommer göra, jag tycker Viktor har visat gång på gång att han kan leverera under press. Väldigt starkt av honom då han trots allt är Elitserie debutant i år. Om det räcker för AIK för att lyckas gnipa tre poäng av Luleå återstår att se.

Foto: Tage Olsin
http://sportfoto.olsin.se/



















Södertälje och Pontus Sjögren åker till Gävle för att försöka hänga på slutspelsracet och undvika en kvalserie genom att plocka poäng av Brynäs. Pontus har räddat många viktiga poäng åt sitt Södertälje, och ikväll måste han storspela och hjälpa sitt SSK plocka hem poängen. Jag tror Pontus kan hjälpa Södertälje med bra målvaktsspel frågan är om det räcker?

Foto: Tage Olsin
http://sportfoto.olsin.se/



















I Timrå så tar hemmalaget emot HV71, ett HV som inte spelat lika bra som vi vant oss vid på sista tiden, i en match där Timrå måste vinna, kampen om slutspelsplatserna är stenhård och tre poäng är ett måste. Kan Junior Kronornas Fredrik Pettersson-Wentzell vinna matchen i matchen mot Tre Kronors Daniel Larsson? Här gäller det för Timrå att skapa några mål och hjälpa Fredrik i matchen i matchen mot Daniel.

Foto: Daniel Pettersson
http://danielpettersson.com/



















Den mest spännande matchen ikväll spelas dock på Scandinavium, mellan hemmalaget Frölunda och Modo, en grymt viktig match mellan 12:an Frölunda och 8:an Modo. Modo kan behålla sin slutspelsplats, Frölunda MÅSTE börja vinna för att undvika kvalserien men har ju fortfarande chansen nå slutspelet. Grymt viktig match där Johan Holmqvist (som jag tror kommer stå) måste leverera en toppmatch åt sitt Frölunda något jag tror han gör, sen får vi se om det räcker! Matchen i matchen, Holmqvist mot Tuomas Tarkki, där min favorit är Holmqvist.

Foto: Emma Nyström
http://emmaanystrom.blogg.se/



















Själv hoppas jag kunna se bilder som den nendan från Linköping ikväll...

Foto: Johanna Lundberg
http://johannalundberg.net/



















Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar