lördag 5 februari 2011

Hur kan du nöta exrta på egen hand

På vanliga lagträningar kan det ofta vara svårt hinna med nöta tekniken i förflytningar eller klubba puck. Men det finns tillfällen då du kan nöta på det du vill och behöver. Allmänhetensåkning!

Om du går ner på allmänhetens kan du nöta på det du behöver, behöver du träna klubbteknik tar du med dig plock, stöt och en klubba och så åker du runt och tränar tekniken och skottet. Självklart i dina målvaktsskridskor.

Du kan ha på dig hela utrustningen också, hitta ett hörn på isen där du får vara ifred och kan nöta förflyttningar längs isen, eller stående. Du kan träna höftöppningar och butterfly. Du kan nöta allt det du känner du inte riktigt hinner med på dina vanliga träningar.

Vill du nöta butterfly med puck tar du med en kompis som kan skjuta där du säger åt honom. Ett tips här är att INTE stå i ett av målen då det antagligen är massor med andra som vill skjuta på dig. Men kör intil sargen, för du behöver varken mål eller målgård för att nöta teknik och parader.

Jag var nere på en av Djurgårdens träningar där Mark Owuya jobbade och nötte butterfly med Thomas Magnusson Djurgårdens målvaktstränare och det gjorde dom mot sargen. Så kan en elitseriespelare nöta utan mål och målgård så kan alla göra det!

Så behöver du nöta extra ta dig ner på allmänhetens!

Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar