lördag 5 februari 2011

Jonas är snart tillbaka

Jonas Gustavsson flyttas ned i farmarlaget, för första gången sen han åkte över inför förra säsongen. Trist så klart att Jonas haft en tung säsong hittils men jag tror nog att det kan vara bra för Jonas att få spela matcher istället för att vara trea i Toronto.

Jag tror också Jonas är tillräckligt stark mentalt för att klara av att studsa tillbaka. Sen om det blir i Toronto eller något annat lag återstår ju att se. Just nu är han ju trea, jag tycker ju dock Toronto ska försöka trejda bort Jeas-Sebastian Giguere och satsa på Gustavsson och James Reimer som båda är unga bra målvakter.

Kan ju tänka mig Giguere lyfter lika mycket i lön som dom två andra tillsammans. Så trejda bort Giguere, varför inte till Detroit som verkar vara på jakt efter ny målvakt och ju missade Nabokov, då kan Toronto försöka få två unga lovande utespelare i utbyte.

Jag är dock säker på att Jonas kommer stå fler NHL matcher i sin karriär, han är en för bra målvakt för att inte få fler chanser. Så ner och spela tillbaka självförtroendet i Toronto Marlies nu!

Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar