torsdag 3 februari 2011

Nu gäller det att leverera toppinsatser

Elitserien börjar gå mot sitt slut, och i botten är det jämnare än någonsin. Det är nu det kommer visa sig vilka målvakter som klarar att leverera under press. Där varje insläppt mål kan innebära förlorade poäng och förlorade placeriingar.

Där det handlar om klara eller missa slutspel samt undvika eller hamna i kvalserien. Så det finns några målvakter där ute som har extra mycket press på sig att leverera topp-prestationer varje kväll  nu.

Vi har elitserienykomlingen Viktor Fasth som varit grym hela säsongen som nu måste fortsätta leverera för att hjälpa AIK slippa kvalserien. Vi har helt färska elitseriemålvakten Fredrik Pettersson Wentzell som ska hjälpa Timrå upp från botten. Pontus Sjögren som ju har viss vana kriga i botten i Södertälje, som i och för sig går som tåget just nu och är på väg mot slutspel. Ridderwall och Owuya i Djurgården som behöver plocka upp sitt spel ett snäpp och hjälpa Djurgården behålla sin slutspelsplats.

Johan Holmqvist i Frölunda med massor av rutin måste spika ihop för att stoppa Frölundas formsvacka. I Modo måste tuomas Tarkki eller Niklas Dahlberg höja sig och hjälpa laget till slutspel. Niklas Svedberg i Brynäs måste klara av pressen att fortsätt aleverera på toppnivå!

Hur tror då jag det går?

AIK och Timrå till kvalserien, Modo och Frölunda missar slutspel. Det är mitt tips!

Vad tror du?

Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar