torsdag 3 februari 2011

Vem spelar var nästa år?

Sitter och kikar på lite möjliga målvaktsrokader inför nästa säsong. Lite har det ju skvallrats om i pressen redan. Men jag roar mig med mina egna analyser. Har ju skrivit om det förr, men då om målvakter utanför Elitserien.

Johan Holmqvist ersätter Thomas Greiss i Brynäs.
Viktor Fasth ersätter Johan Holmqvist i Frölunda
Niklas Svedberg ersätter Tuomas Tarkki i Modo eller fyller på efter avflyttade Fredrik Pettersson Wentzell i Timrå
Fredrik Pettersson Wentzell ersätter NHL flyttande Anders Nilsson i Luleå

Vad tror ni?

Holmqvists kontrakt med Frölunda går ut och han har nybygt fint hus utanför Gävle, han är älskad av fansen i Brynäs. Känns inte alls omöjligt.

Fasth har visat han är en mycket duktig målvakt, här hänger det nog en del på om AIK hänger kvar eller ej. Men viftar Frölunda med tjocka sedelbunten kan det kanske bli svårt tacka nej i vilket fall?

Niklas Svedberg har visat han håller som etta i Elitserien, kan det bli flytt tillbaka till Modo eller kanske lite söder ut till Timrå?

Det har ju gått massor av rykten om att Pettersson Wentzell är så gott som klar för Luleå och återförening med Jonas Rönnqvist, där ju Anders Nilsson verkar vara på väg till Islanders. Här kanske en hemflyttande Mattias Modig kan vara intressant också? Om han nu flyttar hem?

Om Djurgården inte förlänger med någon av årets målvakter, så har jag två våta drömmar om ersättare. Antingen gamla Djurgårdshjälten Mikael Tellqvist. Eller så en hemflyttande Jhonas Enroth. Så Järlefelt läser du min blogg slå dessa två herrar en pling och se hur läget ser ut!

Vem vill du se i ditt lag nästa år?

Vi hörs!

2 kommentarer: