torsdag 20 januari 2011

Upp och ned vända världen

Igår var det ju motsatta förhållanden för två av våra svenska NHL målvakter.

Henrik Lundqvist höll nollan och klättrar i statistiken, för Jonas Gustavsson var det inte en lika rolig kväll. Så det blev ingen riktigt match i matchen mellan våra svenska burväktare!

Känner verkligen med Jonas, som dock är står upp och inte kommer med ursäkter. Jag gillar ju verkligen Jonas tycker han är en grym målvakt och som har visat prov på en bra karraktär och stark tro på sig själv på sista tiden. Han har ju rätt, jobbar han på och kämpar vidare kommer det lossna.

Jag hoppas han vänder på det här snart och plockar åt sig första spaden i Toronto.

Om det var tungt för Jonas igår, var det desto roligare för Henrik Lundqvist. Sjunde nollan för säsongen och det ser ut kunna bli en av Henkes bästa säsonger där borta.

Hans egen förklaring är att han blivit nogrannare med vila och kost bland annat. Samt att han får bättre backup denna säsong då Rangers har en tvåa som är riktigt bra i Martin Biron. Tror det kan visa sig vara en av Rangers bästa nyförvärv på många år, en bra backup som kan låta Henke vila mer.

Alla ni unga keeprar ska ju ta till er det Henke säger om kost och vila. Det funkar inte spela datasepl hela nätterna och käka McDonalds om du vill bli bäst. Då måste du fylla på med ernergi i form av mycket vila och rätt kost! Det blir också viktigare och viktigare ju äldre du blir!

Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar