söndag 16 januari 2011

Viktor Fasths första riktiga test

Idag gör Viktor Fasth comeback i AIK. Jag vill påstå att han idag får känna på en press han inte gjort förut, han kom som rookie till elitserien ingen hade några förväntningar på honom. Han har spelat grymt, men nu har AIK spelat dåligt och många skyller det på Viktors frånvaro.

Så idag förväntar sig AIK:s fans en vinst för nu är Viktor tillbaka i kassen.

Bjurling har inte varit dålig i sina matcher, men han har inte vunnit några matcher. Det är ju det hockey går ut på. Nu när AIK spelat sämre och poängen inte trillat in så letar fans och media en anledning och då är det lärtt att ta till målvaktsbytet. Fasth har varit skadad och Bjurling inte spelat lika bra. Där är anledningen som media och fans nöjt sig med.

Så jag påstår att ikväll har Viktor Fasth lite extra tyngd på sina axlar att komma in och leverera och spela på huvudet om det behövs och hjälpa AIK att vinna. Tror det är en viktig match för AIK, för Viktor och för AIK:s fans.

Torsk idag så måste dom börja leta andra anledningar och då kan det bli jobbigt, det är aldrig kul ha missnöjda fans.

Jag tror ju Viktor kommer leverera, jag tycker han verkar ha en bra inställning till sporten sig själv samt att han verkar vara mentalt förberedd och stark.

Vi hörs!

2 kommentarer: