onsdag 4 maj 2011

Lite Fasth, lite Montoya och skitsnack

6-2 mot USA och Viktor Fasth gör ytterligare en stabil insats i VM. Två bra matcher nu och given etta restev av turneringen i m in bok!

En liten bara, skrev ju här om dagen att Viktors enda möjliga lilla svaghet är mellan benen. Idag satt båda målen mellan benen... Inget var en tavla men heller ej otagbara. Klubban i isen och han kniper båda. Men som sagt han är en grymt komplett målvakt, men ja det är mellan benen då...

Al Montoya dock?? Om han står i NHL, då ska ju Viktor Fasth platsa där utan några som helst problem. Han gav ett osäkert intryck på i stort sett alla skott. Okey 1-0 är han ju chanslös på, men resten? Är ju mer eller mindre tavlor. Han kändes ju inte ens intresserad... Har verkligen USA inga bättre tillgängliga målvakter? Konstigt?

Tillbaka till Viktor Fasth, och jag är medveten om att det snart blir löjligt med mina hyllningar till Viktor men hey, jag är målvaktsnörd!

Han är ju så lugn, utstrålar sånt självförtroende och sånt lugn. Det måste ju vara så grymt skönt som back och utespelare ha Viktor där bak. Han stressar inte upp, han ser hela tiden lugn och fokuserad ut. är där han ska vara, är tät och stor.

Sen en sak som inte har med målvakter att göra, kanske något för er utespelare och aktiva kan svara på. När man som USA ligger under med 2-5 och 2-6, varför ta sig tid att snacka och kaxa efter avblåsningar. Vad säger man som man tror ska bita och psyka? Så pinsamt!

Vi hörs!

2 kommentarer:

  1. Riktigt pinsamt, men det är väl frustration. Jag undrar vad som sägs, jag föreställer mig att spelare från USA kanske vill exempelvis påpeka för en sån som Kronwall att han inte platsar i NHL och därför ska veta sin plats. Fast det är bara spekulationer, kanske vill de prata bilar, som Zednik ville göra med Axelsson under SM-slutspelet..

    SvaraRadera
  2. Antagligen, men att komma med att jag spelar i NHL och inte du fallar ju rätt platt när man blir överkörd på isen...

    Att försöka psyka i jämna matcher eller då man leder är ju pinsamr det med men inte lika pinsamt och mer försåligt...

    SvaraRadera