söndag 26 december 2010

Blandat målvaktssnack

Har just sett Djurgården - Skelefteå 5 - 1.

Owuya gör återigen en bra insats i Djurgårds målet. Visst ser det lite avigt ut ibland, visst studsar returerna lite konstigt ibland. Men han räddar puckarna och vinner matchen! Hadelöv hade en jobbig match, släpper fem på två perioder utan att vara dålig på något sätt.

Jocke Eriksson kom in och va riktigt bra! Gjorde några riktigt fina räddningar bland annat en plockning på Nisse Ekmans friläge! Jag skulle tro Jocke står Skelefteås nästa match.

En sak jag tänkt lite på då det gäller Daniel Larsson, nu är det väl dumt att påpeka något då det gäller honom då han ju är en grymt bra målvakt och ligger två i målvaktsligan. Men jag tycker han är en sån målvakt som i butterfly gör sig mindre än han är. Som trycker ihop sig och blir mindre än han skulle behöva. Lite samma som jag tycker Daniel Henriksson gjorde.

Det ser lite ut som armbågarna är fastskruvade i sidorna. Men som sagt båda två och kansk framförallt Daniel Larsson har ju visat att det funkar bra ändå. Så kanske lite av "dont fix whats not broken".

Kul för Björna Bjurling att komma in och vinna efter 12 straffar. Kanske kommer AIK inte sakna Viktor Fasth så mycket ändå? MoDo vann skotten med 26-22 men AIK åker hem med två poäng! Tack vara Bjurling som räddade 10 av 12 straffar. Som sagt kul för Björne!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar