söndag 20 mars 2011

I eftermiddag gäller det

I eftermiddag är det fyra målvakter som kommer gå in i två matcher med extra tryck på axlarna. Av dom fyra så är det två som kommer ha extra extra tryck. För Anders Nilsson och Mark Owuya är efter dessa sex matcher medvetna om att ett misstag kan bli matchavgörande då det varit väldigt målsnålt i kvartsfinalserien mellan Djurgården och Luleå.

Ett misstag kan innebära förlust och syndabock, en topp match innebära hjälterollen!

I dom två sista matcherna har ju Mark owuya hållt nollan och blivit lite av ett spöke för Luleå spelarna som har svårt skapa chanser och när dom väl lyckas så står Owuya ivägen. Trost det så tycker jag ju luleås chanser dom väl skapar är vassare än dom Djurgårdens kapar ändå är det 4-0 i dom två senaste matcherna.

I sjätte matchen tycker jag också att Anders Nilsson såg lite nervös ut, han släppte som jag sagt förut många returer som vi inte sett honom släppa tidigare i matchserien. En nervositet som är förstålig då det är hans första slutspel, vilket det även är för Mark Owuya som ändå sett helt lugn ut. I eftermiddag får vi se vem av dom som är redo bli hjälte!

I den andra kvartsfinalen har ju inte fokus varit på målvakterna lika mycket även om det är två av seriens bästa som står Andreas Hadelöv och Fredrik Norrena. Men där har det blivit fler mål och ett misstag inte lika ödestigert som mellan DIF och LHF. Men ikväll är det ju även här läge för en målvakt kliva fram och bli hjälte!

Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar